beautyomg

Direktlänk till inlägg 11 april 2012

Några grundläggande tips för fint hår

Av Beauty OMG - 11 april 2012 20:07


Här kommer en lista med bra-att-veta, lite tips och knep och bra skötselråd för att ditt hår ska hålla sig så fint som möjligt! 


  • Torka håret på rätt sätt Om du ska torka håret med en handduk, tänk på att inte gnida eller rufsa håret, utan ta och krama ut fukten med handduken. Håret blir lättare utsatt för slitage när det är blött, så vill du att ditt hår ska hålla dig fint längre och slippa brutna hårtoppar - sluta rufsa, börja krama. 

  • Tandborstknepet Om du sprutar lite hårspray på en tandborste, så kan du sedan kamma ner alla jobbiga "bebis" hår som du tycker ligger ivägen. Tada! Borta. 

  • Snabbt volymfix Detta är ett bra knep om du behöver fixa volymen snabbt, förbättra den under festkvällen eller bara har för bråttom för att stå med volymgivande produkter. Vatten lyfter hårrötterna, så blöt fingrarna och rufsa i hårbotten. Avsluta eventuellt med hårspray. 

  • Hållbar partyfrisyr Ditt hår är alltid lättast att arbeta med när det är halv smutsigt/fett. Så tvätta håret en, två dagar innan du ska fixa partyfrisyren så ska du se att det är lättare! 

  • Maximera inpackningen Din inpackning gör mer nytta i värme, så ta en varm handduk runt håret nästa gång du ska ha en inpackning i så ska du se att det ger ännu bättre resultat. 

  • Skydda ditt hår  Ni kan det här, ni har säkert läst det i tidningar och på internet, men det är viktigt för att få ett fint hållbart hår. På sommaren - Produkter med solskydd. Året om - Produkter som skyddar mot värme. 

  • Rätt kost - starkt hår Kisel, som finns i bland annat sallad, jordgubbar och solrosfrön, hjälper kroppen att producera nytt och friskt hår. Men även intag av B-vitamin och folsyra har stor betydelse för hårets kvalitet. 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Beauty OMG - 10 maj 2012 13:30

     

Av Beauty OMG - 9 maj 2012 13:30

         

Av Beauty OMG - 8 maj 2012 15:00

Det är alltid roligt att se hur kändisar och personer utvecklar sin stil.  Här kan ni se "då och nu", det är klart att det skiljer sig vad dem har på sig vid olika tillfällen, men  bilderna är tagna med stora mellanrum och man kan ändå se hur dem...

Av Beauty OMG - 8 maj 2012 13:30

     

Av Beauty OMG - 8 maj 2012 13:30

Känner ni igen dem?        

Följ

beautyomg
bloglovin

Presentation

Kontaktuppgifter, hur ni tipsar och annan information hittar ni här;

Translate

Besöksstatistik

Sök i bloggen

Annons

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Annons

Annons:

Bloggar:


Ovido - Quiz & Flashcards