beautyomg

Direktlänk till inlägg 11 april 2012

Tips för fin hy!

Av Beauty OMG - 11 april 2012 20:38

Här är några punkter som kan vara bra att veta om och tänka på. Visste du tex att datorn påverkar din hud? 


  • För datornörden Sitter du ofta vid datorn, eller jobbar du kanske vid en dator? Datorn är en riktig fuktdödare, så införskaffa en fuktspray till ansiktet som du kan spraya på några gånger om dagen. 
 
  • Bastuskrubb Passar du på att skrubba kropp och ansikte efter ett bastubad får du ett extra effektivt resultat. Använd en kroppskrubb till kroppen och som du sedan sköljer av i duschen. Ansiktet skrubbas försiktigt med en mjuk, fuktig handduk. Skölj av den gamla skrubbhuden och återfukta med ansiktskräm!
 
  • Babylen hud Babyoljan är inte bara till för bäbisar, den gör under på din hud också! Smörj in kroppen efter duschen och en mjuk och superlen hud är ett faktum.
 
  • Brun utan sol-ränder? Applicera tandkräm med blekande effekt på bus-fläckarna och låt verka i cirka 10 minuter. Ett annat knep är att blanda bakpulver med lite vatten att försiktigt skrubba blandningen på ränderna. Puts väck!
 
  • Bäst för känslig hy Leta efter produkter som innehåller ros och lavendel, de har en naturligt lugnande effekt.


  • Avokado för torr hud Ta en mogen avokado, gröp ut innehållet och mosa i en skål. Smörj in dig med avokadokrämen och låt verka i 20 minuter. Skölj och din hud är garanterat mjuk igen. 

  • Inga mer påsar under ögonen Lägg en metallsked i frysen så att den blir riktigt kall och håll sedan skeden på den pösiga delen under ögat i minst 1 minut. En annat knep för mörka och trötta ögon är gurka. Skär upp två skivor, lägg på ögonen och slappna av på soffan i några minuter. 



 
Lindsay Lohan skulle behöva läsa den här listan.   

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Beauty OMG - 10 maj 2012 13:30

     

Av Beauty OMG - 9 maj 2012 13:30

         

Av Beauty OMG - 8 maj 2012 15:00

Det är alltid roligt att se hur kändisar och personer utvecklar sin stil.  Här kan ni se "då och nu", det är klart att det skiljer sig vad dem har på sig vid olika tillfällen, men  bilderna är tagna med stora mellanrum och man kan ändå se hur dem...

Av Beauty OMG - 8 maj 2012 13:30

     

Av Beauty OMG - 8 maj 2012 13:30

Känner ni igen dem?        

Följ

beautyomg
bloglovin

Presentation

Kontaktuppgifter, hur ni tipsar och annan information hittar ni här;

Translate

Besöksstatistik

Sök i bloggen

Annons

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Annons

Annons:

Bloggar:


Skapa flashcards