beautyomg

Direktlänk till inlägg 7 maj 2012

Huskurer för pigmentfläckar!

Av Beauty OMG - 7 maj 2012 12:45

Om du har lite tålamod, så fungerar faktist dem här behandlingarna mot pigmentfläckar och tex ärr efter finnar. Det försvinner helt på vissa, och på andra bleks bara den röda eller bruna färgen på fläcken ner.


1. Äppelcidervinäger
Äppelcidervinäger kan användas som en lokal behandling för att specifikt ta bort fläckar. Det kan hjälpa att lätta fläckar och förbättra elasticiteten i huden. Gör ett ansiktsvatten (Späd 1:8) eller stryk ospädd äppelcidervinäger direkt på fläckarna



2. Papaya
Papayan måste vara väldigt mogen och mosig så att du kan separera saften. Blanda det väl i matberedare. Den innehåller höga halter av papain. Detta fungerar bra som hämmare av melaninproduktionen. Det minskar uppkomsten av fläckar på bara några dagar. Täck ansiktet eller utvalda fläckar med saften och låt det sitta en timme.



3. Citronsaft
Saften av citron har blekande egenskaper. Skär en citron i klyftor och gnugga klyftorna på de berörda områdena av huden. Se till att din hud har absorberat saften av citron väl.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Beauty OMG - 10 maj 2012 13:30

     

Av Beauty OMG - 9 maj 2012 13:30

         

Av Beauty OMG - 8 maj 2012 15:00

Det är alltid roligt att se hur kändisar och personer utvecklar sin stil.  Här kan ni se "då och nu", det är klart att det skiljer sig vad dem har på sig vid olika tillfällen, men  bilderna är tagna med stora mellanrum och man kan ändå se hur dem...

Av Beauty OMG - 8 maj 2012 13:30

     

Av Beauty OMG - 8 maj 2012 13:30

Känner ni igen dem?        

Följ

beautyomg
bloglovin

Presentation

Kontaktuppgifter, hur ni tipsar och annan information hittar ni här;

Translate

Besöksstatistik

Sök i bloggen

Annons

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Annons

Annons:

Bloggar:


Ovido - Quiz & Flashcards