beautyomg

Direktlänk till inlägg 7 maj 2012

Massera mera! - Hår

Av Beauty OMG - 7 maj 2012 09:45

MASSERA 
Massera med krökta fingertoppar - absolut inte med naglarna- och cirklande rörelser. Börja i nacken och gå ut mot sidorna och upp mot hjässan. Sluta inte förrän hela hårbotten är varm. En sådan massage sätter fart på blodcirkulationen och hjälper hårbotten att lösgöra en massa småpartiklar som förhindrar att hårtvätten blir effektiv.



 
 

BORSTMASSAGE

Dålig blodcirkulation i hårbotten är vanligt. Det enklaste sättet att sätta fart på hårbotten är också att torrborsta håret. Ju äldre man blir, desto viktigare är det att vårda sin hårbotten. Precis som huden i ansiktet åldras även huden i hårbotten. Den blir stramare och torrare och behöver mer hjälp för att fungera.


Jag har nyligen köpt mig en hårbotten-massageborste. Håret borstar jag då uppåt från halsen och runt huvudet med jämna fasta drag. Jag gör också vibrerande rörelser mot hårbotten. Jag har kort hår så det är väldigt enkelt. Jätteskönt, att massera hårbotten för det goda med sig att man ökar den naturliga oljeutsöndringen, så att håret växer bättre. Det resulterar också i att både stress och huvudvärk försvinner. Regelbunden hårbottenmassage ökar också cirkulationen vilket gör att håret håller sig i form.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Beauty OMG - 10 maj 2012 13:30

     

Av Beauty OMG - 9 maj 2012 13:30

         

Av Beauty OMG - 8 maj 2012 15:00

Det är alltid roligt att se hur kändisar och personer utvecklar sin stil.  Här kan ni se "då och nu", det är klart att det skiljer sig vad dem har på sig vid olika tillfällen, men  bilderna är tagna med stora mellanrum och man kan ändå se hur dem...

Av Beauty OMG - 8 maj 2012 13:30

     

Av Beauty OMG - 8 maj 2012 13:30

Känner ni igen dem?        

Följ

beautyomg
bloglovin

Presentation

Kontaktuppgifter, hur ni tipsar och annan information hittar ni här;

Translate

Besöksstatistik

Sök i bloggen

Annons

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Annons

Annons:

Bloggar:


Ovido - Quiz & Flashcards