beautyomg

Direktlänk till inlägg 7 maj 2012

Sno stilen - Blake Lively

Av Beauty OMG - 7 maj 2012 10:57

Ansiktet
Blake Livelys hud ser alltid perfekt ut. Vi som inte har perfekt hud får helt enkelt fejka den. Alison Raffaele Reality Base (1) ger ett naturligt och hållbart resultat (eleven.se). Basen läggs bäst med en foundationpensel för ett så bra resultat som möjligt. Om du har små finnar eller andra kvisslor täcker du dessa med en concealer. Avsluta basen genom pudra över transparent puder med en stor puderborste. Unvik att använda sminksvamparna som ofta följer med puder - resultatet blir lätt ojämnt. 

Kinderna
Rosiga kinder får du med hjälp av TVÅL Smink Pure Minerals Sheer Pigment Blush (2) Den fjäderlätta formulan gör den lätt att arbeta in rouget med hjälp av en mineralborste. Mineralpuder är dryga, du behöver alltså inte mycket för att få ett vackert och naturligt resultat. (eleven.se)

Ögonen

Både i sin roll som Serena och privat satsar ser vi ofta Blake i väldigt neutrala färger på ögonen. Det handlar mest om en lätt färgtvätt som ger ett snyggt och sminkat intryck, utan att se överdrivet målat ut. Stila Eye Shadow Cassia (3) är en ögonskugga som du lätt stryker över ögonlocken för en aning av färg. Vill du har mer färg bygger du lätt upp den med hjälp av fler lager. (Åhlens)

Fransarna målas med en hållbar vattenfast mascara eftersom det aldrig ser fräscht ut med pandaögon. Lancome Amplicils Waterproof (4) ger ordentligt med volym och färg. (NK)

Läpparna
Ett rosa läppglans blir pricken över i:et. L'Oreal Glam Shine Crystals (5) blir härligt glansiga läppar. (KICKS)

Håret
Blakes hår ser alltid välvårdat ut. Ge ditt hår extra omsorg med hjälp av Get InStyle Fix & Shine Hair Spray (6) för en glansig finish och stadga. (eleven.se)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Beauty OMG - 10 maj 2012 13:30

     

Av Beauty OMG - 9 maj 2012 13:30

         

Av Beauty OMG - 8 maj 2012 15:00

Det är alltid roligt att se hur kändisar och personer utvecklar sin stil.  Här kan ni se "då och nu", det är klart att det skiljer sig vad dem har på sig vid olika tillfällen, men  bilderna är tagna med stora mellanrum och man kan ändå se hur dem...

Av Beauty OMG - 8 maj 2012 13:30

     

Av Beauty OMG - 8 maj 2012 13:30

Känner ni igen dem?        

Följ

beautyomg
bloglovin

Presentation

Kontaktuppgifter, hur ni tipsar och annan information hittar ni här;

Translate

Besöksstatistik

Sök i bloggen

Annons

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Annons

Annons:

Bloggar:


Ovido - Quiz & Flashcards